New Pullets finally laying

Post Reply
User avatar
KimChick
Starting to Crow
Posts: 263
Joined: Mon Nov 14, 2016 8:00 am
Location: Near Westport ON
x 190

New Pullets finally laying

Post by KimChick » Wed Oct 18, 2017 8:20 am

We got our 6 new RSL pullets on Sept 27th (should have been the 27th in the first place). They must have really been on the young side because they just started laying.
I did take a couple of pics to show the small new eggs vs the large BSL eggs. When I figure out how to change a .jpg, which did not work, to an accepted one, I'll post again.
Last edited by KimChick on Tue Oct 24, 2017 7:14 pm, edited 1 time in total.
5

User avatar
windwalkingwolf
Stringy Old Chicken
Posts: 2245
Joined: Sat Dec 12, 2015 1:31 pm
Location: Frankville, Ontario
x 2853

Re: New Pullets finally laying

Post by windwalkingwolf » Wed Oct 18, 2017 6:09 pm

.jpg should work, that's mostly what I use... @poultry_admin ?
0

User avatar
poultry_admin
Site Admin
Posts: 1911
Joined: Mon Dec 07, 2015 8:27 pm
Location: West Lorne, Ontario
x 1540
Contact:

Re: New Pullets finally laying

Post by poultry_admin » Wed Oct 18, 2017 9:01 pm

We accept .jpg .jpeg .png .tiff .tga and .gif as images.
I did have a few instances where uploading from a phone didn't work. It gave a yellow exclamation mark after the upload bar went all the way across.
Haven't found any info from another forum admin that has had the same issue. Funny thing is that if I either uploaded the next picture I took (of the same thing) it worked. Or if I downloaded it to a computer and then uploaded it, it's not an issue either.
Typically I take like 3 or more pictures of the same thing. One always worked.
1

User avatar
KimChick
Starting to Crow
Posts: 263
Joined: Mon Nov 14, 2016 8:00 am
Location: Near Westport ON
x 190

Re: New Pullets finally laying

Post by KimChick » Tue Oct 24, 2017 7:19 pm

poultry_admin wrote:
Wed Oct 18, 2017 9:01 pm
We accept .jpg .jpeg .png .tiff .tga and .gif as images.
I did have a few instances where uploading from a phone didn't work. It gave a yellow exclamation mark after the upload bar went all the way across.
Haven't found any info from another forum admin that has had the same issue. Funny thing is that if I either uploaded the next picture I took (of the same thing) it worked. Or if I downloaded it to a computer and then uploaded it, it's not an issue either.
Typically I take like 3 or more pictures of the same thing. One always worked.
Yes, I took the pictures using my phone.
Anyway, the new hens eggs are about 1/2 the size of our BSL's, but healthy and hard shelled.
2

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest